Prof. Dr. Felix Albu are o implicare internationala activa în comunitatea de prelucrare de semnale. El a prezentat rezultatele cercetarilor sale în conferinte internationale majore (IEEE ICASSP, ISCAS, ICIP, EUSIPCO etc). Este recenzor pentru numeroase reviste si conferinte IEEE, IEE, ELSEVIER, EURASIP etc), expert evaluator pentru propuneri de cercetare in programe naționale sau internaționale. El este Senior Member al IEEE din 2013. Domeniile sale de interes pentru cercetare sunt legate de prelucrarea semnalelor in general, în special pentru imagini, vorbire, audio si acustica, filtrare adaptiva, retele neuronale si inteligenta artificiala.
- Felix ALBUA primit diploma de inginer (1982) si diploma de doctor (1997) in domeniul electronica si telecomunicatii, ambele fiind acordate de Universitatea Politehnica din Bucuresti, Romania. Este directorul Scoalii Doctorale de Stiinte Ingineresti (SDSI) si preda studentilor Facultatii de Inginerie Electrica, Electronica si Tehnologia Informatiei din Universitatea Valahia din Targoviste. In cercetare imbina prelucrarea de imagini cu prelucrarea semnalelor, rezultate notabile fiind inregistrare in zonele "reversible data hiding, watermarking, image enhancement, fast algorithms". Prof. Coltuc este editor asociat la IEEE Transactions on Information, Forensics and Security si la Journal of Visual Communication and Image Representation.
- Dinu COLTUCConstantin Paleologu (Membru, IEEE) s-a născut în România în 1975. A obținut masterul în rețele de telecomunicații de la Facultatea de Electronică și Telecomunicații, Universitatea Politehnica București (UPB), București, România în 1998, iar doctoratul în procesarea adaptivă a semnalului de la UPB, în 2003. În timpul doctoratului. Program (din decembrie 1999 până în iulie 2003), a lucrat in domeniul filtrelor adaptive și anularea ecoului. Din octombrie 1998, a fost in Departamentul de Telecomunicații al UPB, unde în prezent este profesor. Interesele sale de cercetare includ algoritmi de filtrare adaptivă și procesarea semnalului acustic. El a fost coautor al cărților Sparse Adaptive Filters for Echo Cancellation (Morgan și Claypool, 2010) și A Perspective on Stereophonic Acoustic Echo Cancellation (Springer-Verlag, 2011). A primit Premiul IN HOC SIGNO VINCES de la Consiliul Național de Cercetare din România în 2009. În 2010, a primit și Premiul IN TEMPORE OPPORTUNO de la Universitatea Politehnica din București și Premiul Gheorghe Cartianu de la Academia Română.
- Constantin PALEOLOGUA absolvit, in 1993 cursurile specializarii Telefonie si Transmisiuni de date din cadrul Facultatii de Electronica si Telecomunicatii, Universitatea Politehnica din Bucuresti (UPB). Este doctor in domeniul Automatica din anul 2004, diploma fiind acordata de UPB. Conferentiar in cadrul Departamentului de Electronica, Telecomunicatii si Inginerie Energetica din Facultatea de Inginerie Electrica, Electronica si Tehnologia Informatiei, Universitatea Valahia din Targoviste, din 2007. Membru ARACIS, chairman pentru chapter-ul Broadcasting Technology Society al IEEE Romania si responsabilul Academiei CISCO Valahia, are ca domenii de interes in cercetare, protocoale de comunicatii, proiectarea sistemelor embedded, inginerie software, procesare digitala de semnale, prelucrari de imagini.
- Henri-George COANDAAbsolvent al Universitatii Valahia din Targoviste, specializarea Automatica si Informatica Industriala in anul 2008. Studii de master, specializarea, Sisteme Avansate de Telecomunicaţii, Prelucrarea si Transmisia Informatiei. Doctor in domeniul Inginerie Electrica cu tema Controlul distorsiunii algoritmilor de marcare reversibila, 2014. Domenii de interes: prelucrari digitale de semnal si prelucrari de imagini
- Ion CACIULAMarius-Giorgian Ionita a primit diploma de licența în Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii si diploma de master în Sisteme Avansate de Telecomunicatii, Prelucrarea și Transmisia Informatiei. In prezent este doctorand in cadrul domeniului Inginerie Electrica, sustinand ore de laborator in Facultatea de Inginerie Electrica, Electronica si Tehnologia Informatiei din Universitatea Valahia din Targoviste. Domenii de interes: procesarea imaginilor, robotică aplicata, comunicatii și criptarea datelor.
- Marius-Giorgian IONITA